НВ Хербал Магазин
NV Herbal

От публичен видео архив на БНТ2 новини / Март.2015Днес химическия състав на чесъна не е тайна за никого, поради напредъка на органичната химия. В луковиците на чесъна се съдържат биологически активни вещества като витамин А, витамини група В, етерични масла, йод, полизахариди, фитонциди и серни съединения. Много от неговите индивидуални съединения бяха подложени на допълнителни анализи и тествания за биологичните им свойства и стойности.
Прочети повече за химичния състав и лечебните свойства на чесъна

NATANAL/НАТАНАЛ ® е особено полезна за човешкия организъм биоактивна хранителна добавка. След неговата употреба не се излъчва неприятна миризма на чесън. Извлекът от лечебни растения в NATANAL /НАТАНАЛ ® има ефективно действие при оптимизация на профилактиката и лечението на различни заболявания.
Прочети повече за ползата от употребаNATANAL/НАТАНАЛ ® е разработен за първи път в световната практика, той е патентовано уникално изобретение, произвеждащо се по специална технология. NATANAL/ НАТАНАЛ® е биологично активна хранителна добавка в която е постигнато пълно извличане и запазване в голяма концентрация на лечебните съставки от свежия чесън. Добавянето по специална технология в NATANAL/НАТАНАЛ ® на прецизно дозирани Thimus sp. div (мащерка), Mentha Piperita (джоджен), Satureja Montana (чубрица), Ocimum Basilicum (босилек), Plantago Major (широколистен живовляк) и Melissa Officinalis (маточина) го обогатява и засилва имуностимулиращото, противовъзпалителното, анти- вирусното, антибактериалното, антилъчевото, антикарценоген- ното, нервоуспокоителното и болкоуспокоителното действие на билковия извлек. Включените в NATANAL/НАТАНАЛ ® лечебни растения се използват от векове и са с доказани широкоспектърни лечебни свойства.

Прочети повече-билки